Hej
Idag gör jag det klassiska chokladkortet
som funnits med länge.
som funnits med länge.
Det är bara så himla användbart till
krya på dig hälsning, god jul hälsning och
krya på dig hälsning, god jul hälsning och
mycket mer.
Så här blev mitt.
Om du vill prova så får du måtten här i både inch och centimeter.
basen 9 x 7 1/2 "
Biga vid 1 7/8 , 2 1/4 , 51/2 , 5 7/8
Sidor till där chokladen ska vara ska vara 1 1/8 bredd längden ser du själv hur du vill ha. Biga från
var sida på 3/8"
var sida på 3/8"
Mönsterbitar pappret under är 3 x 7 1/4 3 st
mp 2 är 2 3/4 x 7 också 3st
mp 2 är 2 3/4 x 7 också 3st
Mönsterpapper till biten där chokladen ligger i får du själv mäta då man gör olika med kanten.
Här har du måten i cm
Basen 19 x23
Biga vid 8, 9, 17 och 18cm
Gör sidorna 3 cm bredda och cirka 3,5 cm långa om du vill. Biga från 3cm sidan 1cm in från varje kant. Längden kan du bestämma själv hur du nu gör med den fickan chokladet ligger i.
Här kommer filmen så blir det lättare
Lycka till
Kram
Majsans Art
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar